Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

16. september 2019 | Ľudmila
| 14°C

Šaláty, nátierky, omáčky

Domáca treska

1/2 kg bielych rýb, 1 menšia uvarená mrkva, 3 sladkokyslé uhorky, 1 dl octu, 8 zrniek nového a čierneho korenia, soľ, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, 1 tatárska omáčka, 3 bobkové listy

15.02.2017 | 15:50

Ocot, soľ, korenie, bobkový list dáme do vody a krátko povaríme. Do vriacej vody potom dáme očistené ryby bez hláv a povaríme 5 – 7 minút. Ryby vyberieme a necháme vychladnúť. Potom mäso oberieme a pomelieme spoločne s cibuľou, cesnakom a sladkokyslými uhorkami. Pridáme tatársku omáčku a premiešame. Celú zmes môžeme podľa chuti dosoliť, dokysliť nálevom z uhoriek, prípadne môžeme pridať tatársku omáčku. Všetko necháme na chladnom mieste postáť aspoň 3 hodiny.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Pondelok    16. September 2019
16.9. 09:30 - 16:00 | Deň otvorených dverí pre pacientov so sclerosis multiplex
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
zilinskyvecernik_monitor_prod