Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

17. november 2018 | Klaudia

Šaláty, nátierky, omáčky

Domáca treska

1/2 kg bielych rýb, 1 menšia uvarená mrkva, 3 sladkokyslé uhorky, 1 dl octu, 8 zrniek nového a čierneho korenia, soľ, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, 1 tatárska omáčka, 3 bobkové listy

15.02.2017 | 15:50

Ocot, soľ, korenie, bobkový list dáme do vody a krátko povaríme. Do vriacej vody potom dáme očistené ryby bez hláv a povaríme 5 – 7 minút. Ryby vyberieme a necháme vychladnúť. Potom mäso oberieme a pomelieme spoločne s cibuľou, cesnakom a sladkokyslými uhorkami. Pridáme tatársku omáčku a premiešame. Celú zmes môžeme podľa chuti dosoliť, dokysliť nálevom z uhoriek, prípadne môžeme pridať tatársku omáčku. Všetko necháme na chladnom mieste postáť aspoň 3 hodiny.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PONDELOK
4 °C
-2 °C
1 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod