Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. august 2019 | Ľudovít
| 17°C

Šaláty, nátierky, omáčky

Domáca treska

1/2 kg bielych rýb, 1 menšia uvarená mrkva, 3 sladkokyslé uhorky, 1 dl octu, 8 zrniek nového a čierneho korenia, soľ, 1 cibuľa, 4 strúčiky cesnaku, 1 tatárska omáčka, 3 bobkové listy

15.02.2017 | 15:50

Ocot, soľ, korenie, bobkový list dáme do vody a krátko povaríme. Do vriacej vody potom dáme očistené ryby bez hláv a povaríme 5 – 7 minút. Ryby vyberieme a necháme vychladnúť. Potom mäso oberieme a pomelieme spoločne s cibuľou, cesnakom a sladkokyslými uhorkami. Pridáme tatársku omáčku a premiešame. Celú zmes môžeme podľa chuti dosoliť, dokysliť nálevom z uhoriek, prípadne môžeme pridať tatársku omáčku. Všetko necháme na chladnom mieste postáť aspoň 3 hodiny.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
August 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
Nedeľa    25. August 2019
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
zilinskyvecernik_monitor_prod