Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. september 2018 | Vladislav

Bezmäsité jedlá

Dusený kaleráb s volským okom

4 kaleráby, 4 vajcia, 4 PL oleja, 1 cibuľa, 2 PL hladkej múky, 2 dl kyslej smotany alebo biely jogurt, soľ, zväzok kôpru, cukor, ocot

24.10.2016 | 13:06

Na 3 PL oleja osmažíme nadrobno nakrájanú cibuľu. Pridáme očistený a na drobné kocky nakrájaný alebo nastrúhaný kaleráb. Zalejeme asi 4 dl vody, osolíme a varíme. Keď je kaleráb mäkký, v smotane alebo v jogurte s troškou vody rozhabarkujeme múku a zahustíme ho. Prevaríme, ochutíme cukrom, octom a nadrobno nasekaným kôprom. Na zvyšku oleja opečieme volské oká. Podávame s varenými zemiakmi.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Utorok    25. September 2018
25.9.2018 16:00 | Biblosko - čitateľský klub pre deti 8+
25.9.2018 09:00 | Živá knižnica s Iuventou - o inklúzii
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
9 °C
9 °C
13 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod