Žilinský Večerník

7. máj 2024 | Monika
| 12°C

Jedlá z mäsa

Grilovaný losos s citrusovým šalátom

Na 4 porcie potrebujeme: filety z ružového lososa Radoma od Ryba Žilina (4 ks), 1 PL olivového oleja, 4 pomaranče, 2 grepy, hrsť listov z čerstvej mäty, hrsť listov medovky, 2 PL balzamikového octu, hrsť pražených pistácií (môžu byť aj solené), 2 PL lúpaných konopných semiačok, soľ

24.07.2018 | 15:02

Postup prípravy: Pomaranče a grepy zbavíme kože a šupky. Pistácie vyberieme zo škrupiniek a nasekáme na menšie kúsky. Na grilovacej panvici rozpálime olivový olej, lososa osolíme z každej strany a následne mäso grilujeme, až kým filety jemne nezozlatnú (cca 4 min. z každej strany). Pomaranč a grep posypeme lístkami byliniek a pistáciami, pokvapkáme balzamikovým octom a doplníme o konopné semienka.

Široký sortiment kvalitných a cenovo výhodných mrazených rýb pre vaše recepty nájdete v obchodoch s logom tradičnej slovenskej značky Radoma, ktorá patrí výrobcovi a distribútorovi Ryba Žilina. Prehľad produktov nájdete na www.radoma.eu  

Za prípravu tohto receptu ďakujeme blogu www.dorasart.sk   

 

PW-84
Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod