Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. marec 2019 | Gabriel

Jedlá z mäsa

Grilovaný losos s citrusovým šalátom

Na 4 porcie potrebujeme: filety z ružového lososa Radoma od Ryba Žilina (4 ks), 1 PL olivového oleja, 4 pomaranče, 2 grepy, hrsť listov z čerstvej mäty, hrsť listov medovky, 2 PL balzamikového octu, hrsť pražených pistácií (môžu byť aj solené), 2 PL lúpaných konopných semiačok, soľ

24.07.2018 | 15:02

Postup prípravy: Pomaranče a grepy zbavíme kože a šupky. Pistácie vyberieme zo škrupiniek a nasekáme na menšie kúsky. Na grilovacej panvici rozpálime olivový olej, lososa osolíme z každej strany a následne mäso grilujeme, až kým filety jemne nezozlatnú (cca 4 min. z každej strany). Pomaranč a grep posypeme lístkami byliniek a pistáciami, pokvapkáme balzamikovým octom a doplníme o konopné semienka.

Široký sortiment kvalitných a cenovo výhodných mrazených rýb pre vaše recepty nájdete v obchodoch s logom tradičnej slovenskej značky Radoma, ktorá patrí výrobcovi a distribútorovi Ryba Žilina. Prehľad produktov nájdete na www.radoma.eu  

Za prípravu tohto receptu ďakujeme blogu www.dorasart.sk   

 

PW-84
|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Nedeľa    24. Marec 2019
7.3. 16:00 - 29.3.2019 15:00 | Myšlienky (len v pracovné dni)
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
10 °C
7 °C
3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod