Žilinský Večerník

26. apríl 2024 | Jaroslava
| 9°C

Jedlá z mäsa

Hrbaté bravčové mäso

bravčové karé, hladká múka, soľ, korenie, olej, cibuľa, šampiňóny, 1 väčšiu paprika, 2 paradajky, vegeta, strúčik cesnaku

21.09.2017 | 15:00

Bravčové karé vykostíme, nakrájame na rezne, vyklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v hladkej múke a po obidvoch stranách opečieme na horúcom oleji. Do výpeku dáme jednu cibuľu a popražíme, pridáme nakrájané šampiňóny (asi 200 g), papriku, 2 paradajky (v zime použijeme malé lečo), trošku vegety, 1 strúčik rozotreného cesnaku. Opečené rezne poukladáme na pekáč, trošku podlejeme a zakryté v rúre podusíme aspoň 30 minút. Potom poukladáme na každý rezeň šampiňónovú plnku, postrúhame na ňu tvrdý syr a ešte zapečieme.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod