Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2018 | Ľuboslav, Ľuboslava

Dezerty a sladké jedlá

Kivi guľôčky

4 kivi, 25 g Hery, 25 g cukru, vanilkový cukor, 1 vajce, 1 PL pomletých mandlí, 50 g múky, 2 PL ovocného likéru, 2 PL smotany, práškový cukor

27.10.2016 | 12:34

Heru, cukor, vanilkový cukor a vajce zľahka zmiešame a pridáme pomleté mandle, múku, ovocný likér a smotanu. Z tejto hmoty pripravíme cestíčko. Kivi olúpeme a obalíme v múke a v cestíčku. Fritujeme dozlatista 2 – 3 min. pri teplote 175 °C. Hotové posypeme práškovým cukrom. Podávame so šľahačkou.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Štvrtok    20. September 2018
20.9. 06:00 - 20:00 | Žilinská plavecká štafeta
20.9.2018 13:00 | Tvorivý klub
20.9.2018 16:00 | Beskydy nás spájajú - beseda o zaujímavostiach regiónu
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
17 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod