Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

21. september 2019 | Matúš
| 5°C

Dezerty a sladké jedlá

Kivi guľôčky

4 kivi, 25 g Hery, 25 g cukru, vanilkový cukor, 1 vajce, 1 PL pomletých mandlí, 50 g múky, 2 PL ovocného likéru, 2 PL smotany, práškový cukor

27.10.2016 | 12:34

Heru, cukor, vanilkový cukor a vajce zľahka zmiešame a pridáme pomleté mandle, múku, ovocný likér a smotanu. Z tejto hmoty pripravíme cestíčko. Kivi olúpeme a obalíme v múke a v cestíčku. Fritujeme dozlatista 2 – 3 min. pri teplote 175 °C. Hotové posypeme práškovým cukrom. Podávame so šľahačkou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Sobota    21. September 2019
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
21.9.2019 10:00 | 11.stretnutie priaznivcov KST (KST Turie)
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
zilinskyvecernik_monitor_prod