Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. september 2018 | Vladislav

Jedlá z mäsa

Mäsový nákyp

3/4 kg bravčového pliecka, 4 ks pečiva, 1/2 l mlieka, 4 vajcia, 3 strúčiky cesnaku, 1 veľkú cibuľu, 1 ČL vegety, trošku majoránky, korenie, pomletá rasca, pomleté nové korenie, soľ, masť a strúhanka na vymastenie pekáča

01.12.2017 | 13:42

Mäso zomelieme, pridáme pečivo, ktoré sme si namočili do mlieka, pridáme rozotrený cesnak, všetky koreniny, cibuľu, ktorú sme si usmažili, 4 žĺtky a soľ podľa chuti. Všetko dobre zamiešame, nakoniec zľahka vmiešame tuhý sneh z bielkov. Pekáč dobre vymastíme, vysypeme strúhankou a mäsovú zmes dáme na pekáč a pomaly pečieme. Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
5 °C
9 °C
13 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod