Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. september 2018 | Ľuboš, Ľubor

Polievky

Mexická polievka

150 g paradajkového pretlaku, 2 cibule, 2 PL hladkej múky, mleté čierne korenie, ½ – 1 ČL pálivej papriky, petržlenová vňať, strúhaný chren, 1 l hovädzieho vývaru, 50 g masla

26.10.2016 | 11:30

Na masle dozlatista opražíme cibuľu pokrájanú na kolieska, poprášime hladkou múkou, zalejeme vývarom, primiešame paradajkový pretlak, korenie a čili. Pridáme soľ a papriku, povaríme, zriedime zvyškom vývaru a ešte raz necháme prejsť varom. Hotovú polievku podávame posypanú strúhaným chrenom a posekanými vňaťami.

Najčítanejšie z rubriky

Tradičná Evičkina hrachová polievka

Polievky | 18.12.2017 14:29

Tradičná Evičkina hrachová polievka

Ruský boršč

Polievky | 26.07.2017 14:02

Ruský boršč

Kapustnica s fazuľou a krúpami

Polievky | 13.03.2017 12:28

Kapustnica s fazuľou a krúpami

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Pondelok    24. September 2018
24.9.2018 10:00 | Klub s knihuľkou - zážitkové čítanie pre deti 1+
15.9. - 31.10.2018 | Život v húfoch a húfikoch
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA STREDA
14 °C
7 °C
6 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod