Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. september 2018 | Ľuboš, Ľubor

Dezerty a sladké jedlá

Mrkvové šatôčky

200 g jemnej celozrnnej alebo hladkej múky, 200 g nastrúhanej mrkvy, 150 g rastlinného tuku, kôra z polovice citróna, 30 g mletých orechov, 1 prášok do pečiva, 1 vanilkový cukor, marhuľový džem

04.11.2016 | 14:11

Zo surovín vypracujeme cesto, ktoré dáme na 2 hodiny odstáť. Potom ho rozvaľkáme, nakrájame na štvorce, ktoré plníme džemom. Pečieme v predhriatej rúre doružova 20 – 30 minút.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA STREDA
15 °C
6 °C
6 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod