Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| 3°C

Jedlá z mäsa

Opekané mäsové guľky

250 g mletého bravčového mäsa, 4 PL oleja, ½ ČL mletého ďumbiera, 1 PL škrobovej múčky, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL sójovej omáčky alebo 1 PL škrobovej múčky, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL sójovej omáčky alebo 1 PL polievkového korenia, 1 PL worcesterskej omáčky

31.10.2016 | 11:52

Mleté mäso dobre premiešame so sójovou omáčkou a ďumbierom. Sformujeme z neho väčšie guľky, poprášime ich škrobovou múčkou a opečieme na rozpálenom ohni. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Podávame s chlebom alebo zemiakmi.

 

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod