
Mleté mäso dobre premiešame so sójovou omáčkou a ďumbierom. Sformujeme z neho väčšie guľky, poprášime ich škrobovou múčkou a opečieme na rozpálenom ohni. Podľa chuti osolíme a okoreníme. Podávame s chlebom alebo zemiakmi.
250 g mletého bravčového mäsa, 4 PL oleja, ½ ČL mletého ďumbiera, 1 PL škrobovej múčky, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL sójovej omáčky alebo 1 PL škrobovej múčky, soľ, mleté čierne korenie, 2 PL sójovej omáčky alebo 1 PL polievkového korenia, 1 PL worcesterskej omáčky
31.10.2016 | 11:52
Najčítanejšie z rubriky
Jedlá z mäsa | 17.01.2019 14:30
Jedlá z mäsa | 18.12.2018 13:59
Jedlá z mäsa | 28.11.2018 08:18