Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

17. november 2018 | Klaudia

Bezmäsité jedlá

Papriky plnené tvarohovým krémom

4 zelené papriky, 1/4 kg tvarohu, soľ, kyslé mlieko (alebo smotana), mletá paprika, 1 cibuľa

13.01.2017 | 13:22

Papriky po dĺžke prekrojíme a vyčistíme. Tvaroh, soľ, kyslé mlieko a korenie rozmixujeme na jemný krém. Mlieko pridávame podľa potreby. Do rozmixovaného krému vmiešame nadrobno pokrájanú cibuľu. Naplníme polovicu paprík, ozdobíme napr. zelerom, vajíčkom alebo kolieskom paradajky a podávame.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PONDELOK
0 °C
-1 °C
-3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod