Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

26. marec 2019 | Emanuel

Šaláty, nátierky, omáčky

Pečiarková nátierka s tvarohom

400 g pečiarok, 500 g tvarohu, 125 g masla, 2 cibule, karí, mleté čierne korenie, soľ

03.02.2017 | 08:17

Očistené a pokrájané pečiarky udusíme na tuku a necháme vychladnúť. Spolu s cibuľou ich pomelieme, osolíme, okoreníme a dobre rozmiešame alebo rozmixujeme s tvarohom. Natrieme na sendvič, ozdobíme kapiou, vajcom a uhorkou. Podávame k čaju alebo vínu.

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Utorok    26. Marec 2019
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
7.3. 16:00 - 29.3.2019 15:00 | Myšlienky (len v pracovné dni)
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
4 °C
2 °C
6 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod