Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

23. september 2019 | Zdenka
| 10°C

Šaláty, nátierky, omáčky

Pečiarková nátierka s tvarohom

400 g pečiarok, 500 g tvarohu, 125 g masla, 2 cibule, karí, mleté čierne korenie, soľ

03.02.2017 | 08:17

Očistené a pokrájané pečiarky udusíme na tuku a necháme vychladnúť. Spolu s cibuľou ich pomelieme, osolíme, okoreníme a dobre rozmiešame alebo rozmixujeme s tvarohom. Natrieme na sendvič, ozdobíme kapiou, vajcom a uhorkou. Podávame k čaju alebo vínu.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Pondelok    23. September 2019
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
zilinskyvecernik_monitor_prod