Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. september 2018 | Eugénia

Polievky

Ruský boršč

100 g predného hovädzieho mäsa, 50 g bravčového údeného mäsa, čierne korenie, bobkový list, 30 g oleja, 100 g cvikle, 250 g bielej kapusty, 100 g zeleru, 100 g mrkvy, 50 g cesnaku, kečup, kyslá smotana, kôprová a petržlenová vňať

26.07.2017 | 14:02

Mäso dáme variť do osolenej vody, pridáme čierne korenie a bobkový list. Osobitne podusíme na 30 g oleja nahrubo nastrúhanú zeleninu. K podusenej zelenine dáme 50 g cesnaku nakrájaného na tenké plátky a lyžicu kečupu. Zeleninu vložíme do mäsového vývaru. Ďalej už nevaríme, aby zelenina nestratila farbu a vitamíny. Mäso nakrájame na kocky a pridáme k ostatnej polievke. Na tanieri pridáme do polievky lyžicu kyslej smotany a nadrobno posekanú kôprovú a petržlenovú vňať.

Najčítanejšie z rubriky

Tradičná Evičkina hrachová polievka

Polievky | 18.12.2017 14:29

Tradičná Evičkina hrachová polievka

Kapustnica s fazuľou a krúpami

Polievky | 13.03.2017 12:28

Kapustnica s fazuľou a krúpami

Polievka ragú

Polievky | 09.03.2017 11:19

Polievka ragú

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Utorok    18. September 2018
18.9.2018 16:00 | Hermes - stretnutie malých i veľkých spisovateľov
18.9.2018 19:00 | Filmový kvíz u 12 opíc
18.9. 13:15 - 14:15 | Úteky za železnú oponu
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
19 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod