Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2019 | Ľuboslav, Ľuboslava
| 4°C

Šaláty, nátierky, omáčky

Šalát z kyslej kapusty a zaváraných húb

zázvorové huby, kyslá kapusta, kyslá smotana, olej, cibuľa, citrónová šťava, petržlenová vňať, mleté čierne korenie, soľ

17.08.2017 | 14:40

Na dno šalátovej misy rozložíme kyslú kapustu, pridáme vrstvu húb bez nálevu a polejeme šalátovou marinádou. Povrch posypeme pokrájanou cibuľou a petržlenovou vňaťou.
Marináda: 1 dl kyslej smotany zmiešame s dvoma lyžicami oleja, pridáme citrónovú šťavu, mleté čierne korenie, soľ a dobre premiešame.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Piatok    20. September 2019
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
20.9.2019 17:00 | Držme spolu (vernisáž výstavy fotografií s tematikou diagnózy „vigílna kóma“)
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
zilinskyvecernik_monitor_prod