Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. marec 2019 | Gabriel

Bezmäsité jedlá

Silvestrovské jednohubky s cesnakovou nátierkou

4 strúčiky extra silného Holášovho cesnaku, 250 g smotanovej nátierky, 200 g syrokrému, 10 ks rožkov, 1 ks bratislavskej klobásy

18.12.2017 | 14:36

Do misky vložíme smotanovú nátierku a syrokrém. Cesnak očistíme a pretlačíme. Všetko dohromady dôkladne premiešame. Rožky nakrájame na kúsky tak, aby z jedného vyšlo 15 – 20 kúskov. Každý kúsok natrieme cesnakovou nátierkou. Bratislavskú klobásu nakrájame na tenké plátky a poukladáme na natreté kúsky rožka.

Najčítanejšie z rubriky

Syrová roláda podľa Koki

Bezmäsité jedlá | 18.12.2017 14:34

Syrová roláda podľa Koki

Bryndzové pagáčiky

Bezmäsité jedlá | 05.12.2017 12:11

Bryndzové pagáčiky

Cibuľový koláč

Bezmäsité jedlá | 30.11.2017 15:00

Cibuľový koláč

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Nedeľa    24. Marec 2019
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
24.3.2019 19:00 | Whiskyho cestovateľské kino: Maroko
7.3. 16:00 - 29.3.2019 15:00 | Myšlienky (len v pracovné dni)
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
10 °C
7 °C
3 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod