Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2019 | Ľuboslav, Ľuboslava
| 4°C

Bezmäsité jedlá

Silvestrovské jednohubky s cesnakovou nátierkou

4 strúčiky extra silného Holášovho cesnaku, 250 g smotanovej nátierky, 200 g syrokrému, 10 ks rožkov, 1 ks bratislavskej klobásy

18.12.2017 | 14:36

Do misky vložíme smotanovú nátierku a syrokrém. Cesnak očistíme a pretlačíme. Všetko dohromady dôkladne premiešame. Rožky nakrájame na kúsky tak, aby z jedného vyšlo 15 – 20 kúskov. Každý kúsok natrieme cesnakovou nátierkou. Bratislavskú klobásu nakrájame na tenké plátky a poukladáme na natreté kúsky rožka.

Najčítanejšie z rubriky

Syrová roláda podľa Koki

Bezmäsité jedlá | 18.12.2017 14:34

Syrová roláda podľa Koki

Bryndzové pagáčiky

Bezmäsité jedlá | 05.12.2017 12:11

Bryndzové pagáčiky

Cibuľový koláč

Bezmäsité jedlá | 30.11.2017 15:00

Cibuľový koláč

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Piatok    20. September 2019
20.9.2019 17:00 | Držme spolu (vernisáž výstavy fotografií s tematikou diagnózy „vigílna kóma“)
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
zilinskyvecernik_monitor_prod