Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. september 2018 | Eugénia

Šaláty, nátierky, omáčky

Slaný vitamínový mrkvový šalát

4 väčšie mrkvy, 1 biely jogurt, 1 dl podmaslia alebo kefíru, 2 PL slnečnicového oleja, soľ, ocot, 1 hermelín alebo kúsok eidamu, cukor (alebo med)

09.02.2017 | 11:36

Mrkvu postrúhame, pokvapkáme olejom a necháme chvíľu odležať. Potom zľahka vmiešame zálievku pripravenú z jogurtu a podmaslia, soli, cukru a octu. Nakoniec pridáme na malé kocky nakrájaný hermelín alebo postrúhaný eidam. Šalát podávame chladený s tmavým chlebom.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
26 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod