Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

23. september 2019 | Zdenka
| 10°C

Šaláty, nátierky, omáčky

Slaný vitamínový mrkvový šalát

4 väčšie mrkvy, 1 biely jogurt, 1 dl podmaslia alebo kefíru, 2 PL slnečnicového oleja, soľ, ocot, 1 hermelín alebo kúsok eidamu, cukor (alebo med)

09.02.2017 | 11:36

Mrkvu postrúhame, pokvapkáme olejom a necháme chvíľu odležať. Potom zľahka vmiešame zálievku pripravenú z jogurtu a podmaslia, soli, cukru a octu. Nakoniec pridáme na malé kocky nakrájaný hermelín alebo postrúhaný eidam. Šalát podávame chladený s tmavým chlebom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Pondelok    23. September 2019
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
zilinskyvecernik_monitor_prod