Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

21. september 2019 | Matúš
| 5°C

Jedlá z mäsa

Sójové mäso so zeleninou

100 g sójového mäsa (kocky), 1 balíček mrazenej zeleniny (hrášok s mrkvou), 1 cibuľa, 2 – 3 bobkové listy, 1 ČL vegety, na špičku noža červenej papriky, soľ

14.10.2016 | 14:10

Sójové mäso zalejeme teplou vodou (najlepšie večer pred varením). Posypeme vegetou, premiešame. Ráno vodu zo sójového mäsa zlejeme. Napučané sójové kocky pokrájame na menšie kúsky a vložíme do hrnca, v ktorom sme spenili cibuľu na oleji. Pridáme bobkové listy, červenú papriku, podlejeme horúcou vodou a dusíme asi 20 minút. Keď je sójové mäso mäkké, nasypeme do hrnca mrazenú zeleninu a dusíme, kým nezmäkne. Pred dovarením podľa chuti osolíme a nakoniec pridáme 1 ČL masla na zjemnenie. Podávame s ryžou, zemiakmi, prípadne cestovinami.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Sobota    21. September 2019
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
21.9.2019 10:00 | 11.stretnutie priaznivcov KST (KST Turie)
zilinskyvecernik_monitor_prod