Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. máj 2019 | Bernard

Raňajky a rýchle jedlá

Stratené vajíčka

4 vajcia, soľ, pažítka, zelený šalát na ozdobu

12.10.2016 | 09:13

Čerstvé vajíčka vyklopíme do vriacej vody, ktorú sme okyslili octom a varíme 3 minúty na miernom ohni. Uvarené majú mať jemne zrazený bielok a polotekutý žĺtok. Pravda, takto možno upraviť len celkom čerstvé vajíčka, ak sú staršie, žĺtok sa rozleje. Potom vezmeme lístok zeleného hlávkového šalátu, naň položíme plátok šunky a zvinieme do kornúta, do ktorého vložíme varené vajce. Posypeme posekanou pažítkou a dáme na misu.

|
<
Máj 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Pondelok    20. Máj 2019
20.5.2019 16:30 | Ruská ikona v Žiline
7.5. 09:00 - 26.6.2019 17:00 | Zrod života a ohňa
7.5. - 31.5.2019 | Svet fantázie
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA STREDA
19 °C
16 °C
15 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod