Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2019 | Ľuboslav, Ľuboslava
| 4°C

Raňajky a rýchle jedlá

Stratené vajíčka

4 vajcia, soľ, pažítka, zelený šalát na ozdobu

12.10.2016 | 09:13

Čerstvé vajíčka vyklopíme do vriacej vody, ktorú sme okyslili octom a varíme 3 minúty na miernom ohni. Uvarené majú mať jemne zrazený bielok a polotekutý žĺtok. Pravda, takto možno upraviť len celkom čerstvé vajíčka, ak sú staršie, žĺtok sa rozleje. Potom vezmeme lístok zeleného hlávkového šalátu, naň položíme plátok šunky a zvinieme do kornúta, do ktorého vložíme varené vajce. Posypeme posekanou pažítkou a dáme na misu.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Piatok    20. September 2019
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
20.9.2019 17:00 | Držme spolu (vernisáž výstavy fotografií s tematikou diagnózy „vigílna kóma“)
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
zilinskyvecernik_monitor_prod