Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

26. marec 2019 | Emanuel

Raňajky a rýchle jedlá

Stratené vajíčka

4 vajcia, soľ, pažítka, zelený šalát na ozdobu

12.10.2016 | 09:13

Čerstvé vajíčka vyklopíme do vriacej vody, ktorú sme okyslili octom a varíme 3 minúty na miernom ohni. Uvarené majú mať jemne zrazený bielok a polotekutý žĺtok. Pravda, takto možno upraviť len celkom čerstvé vajíčka, ak sú staršie, žĺtok sa rozleje. Potom vezmeme lístok zeleného hlávkového šalátu, naň položíme plátok šunky a zvinieme do kornúta, do ktorého vložíme varené vajce. Posypeme posekanou pažítkou a dáme na misu.

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Utorok    26. Marec 2019
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
7.3. 16:00 - 29.3.2019 15:00 | Myšlienky (len v pracovné dni)
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
4 °C
2 °C
6 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod