Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

25. september 2018 | Vladislav

Dezerty a sladké jedlá

Tvarohové šišky

250 g tvarohu, 250 g polohrubej múky, 2 vajcia, ½ prášku do pečiva, soľ, 2 PL mlieka, vanilkový cukor

03.11.2016 | 14:40

Z tvarohu, múky, vajec, prášku do pečiva, štipky soli, mlieka vypracujeme cesto a s malou lyžičkou vykrajujeme guľôčky, ktoré dotvarujeme vlhkou rukou. Fritujeme dozlatista 3 – 4 min. pri teplote 170 °C. Teplé obaľujeme vo vanilkovom cukre pomiešanom s práškovým cukrom.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Utorok    25. September 2018
25.9.2018 09:00 | Živá knižnica s Iuventou - o inklúzii
15.9. - 31.10.2018 | Život v húfoch a húfikoch
7.9. - 26.9.2018 | Trinásta komnata
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
9 °C
9 °C
13 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod