Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

18. september 2019 | Eugénia
| 6°C

Dezerty a sladké jedlá

Tvarohový trhanec

200 g pretlačeného tvarohu, 30 g masla, 2 PL mlieka, 40 g hrubej múky, 2 vajcia, 40 g práškového cukru, ½ balíčka vanilkového cukru, citrónová kôra, na hrot noža soli

26.10.2016 | 13:14

Maslo dobre vymiešame s práškovým cukrom. Pridáme žĺtky, soľ, postrúhanú citrónovú kôru, vanilkový cukor a za stáleho miešania prelisovaný tvaroh, múku, mlieko a z bielkov ušľahaný sneh. Cesto zľahka premiešame a rozotrieme na vymastený a rozpálený plech. Dáme piecť do vyhriatej rúry. Hotový roztrháme vidličkou a posypeme práškovým cukrom. Podávame poliate ovocnou šťavou.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Streda    18. September 2019
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
zilinskyvecernik_monitor_prod