Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

19. september 2018 | Konštantín

Dezerty a sladké jedlá

Tvarohový trhanec

200 g pretlačeného tvarohu, 30 g masla, 2 PL mlieka, 40 g hrubej múky, 2 vajcia, 40 g práškového cukru, ½ balíčka vanilkového cukru, citrónová kôra, na hrot noža soli

26.10.2016 | 13:14

Maslo dobre vymiešame s práškovým cukrom. Pridáme žĺtky, soľ, postrúhanú citrónovú kôru, vanilkový cukor a za stáleho miešania prelisovaný tvaroh, múku, mlieko a z bielkov ušľahaný sneh. Cesto zľahka premiešame a rozotrieme na vymastený a rozpálený plech. Dáme piecť do vyhriatej rúry. Hotový roztrháme vidličkou a posypeme práškovým cukrom. Podávame poliate ovocnou šťavou.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Streda    19. September 2018
19.9.2018 17:00 | Aj na horizonte rastú stromy - dvojitá autorská beseda
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PIATOK
25 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod