Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

23. september 2019 | Zdenka
| 10°C

Raňajky a rýchle jedlá

Vegeta

1 kg mrkvy, 1 kg petržlenu, ½ kg cibule, 5 strúčikov cesnaku, ¼ kalerábu (gigant), ¼ kg kelu, ¼ kg zeleru, 1 kg soli

26.10.2016 | 10:09

Všetku zeleninu po očistení pomelieme na mäsovom mlynčeku, premiešame so soľou a vysušíme v rúre pri miernej teplote. Vysušenú zmes zmiešame so sušenou vňaťou zeleru, petržlenu a maggi. Všetko dvakrát pomelieme na mäsovom mlynčeku a uložíme do fliaš. Do tejto zmesi sa môže primiešať 1 – 2 balíčky glutasolu.

Najnovšie vydanie
Predplatné
|
<
September 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
26 27 28 29 30 31 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 1 2 3 4 5 6
Pondelok    23. September 2019
11.6. 16:00 - 20.10.2019 16:00 | Ľudia a poklady lužickej kultúry
9.9. 18:00 - 5.10.2019 18:00 | Kelly - Amerika na vlastnej koži
zilinskyvecernik_monitor_prod