Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. november 2018 | Félix

Bezmäsité jedlá

Vyprážané tvarohové šišky k mäsu

15 dag polohrubej múky, 15 dag prelisovaného tvarohu, 5 dag strúhaného syra, 5 dag masla, ½ prášku do pečiva, 2 žĺtky, soľ, strúhanka, sneh z bielkov na obaľovanie, tuk na vysmážanie

01.12.2016 | 11:24

Prelisovaný tvaroh dáme na dosku, pridáme múku, v ktorej sme rozmiešali prášok do pečiva, syr, rozpustené maslo (nie horúce) a žĺtky. Všetko dobre vymiesime na tuhé cesto, vyvaľkáme a okrúhlou formičkou vykrajujeme šišky, ktoré obalíme v strúhanke, v tuhom snehu z bielkov a v rozpálenom tuku vysmažíme. Podávame k dusenému mäsu s omáčkou alebo k dusenej zelenine.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA ŠTVRTOK
0 °C
1 °C
1 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod