Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2018 | Ľuboslav, Ľuboslava

Bezmäsité jedlá

Vyprážané tvarohové šišky k mäsu

15 dag polohrubej múky, 15 dag prelisovaného tvarohu, 5 dag strúhaného syra, 5 dag masla, ½ prášku do pečiva, 2 žĺtky, soľ, strúhanka, sneh z bielkov na obaľovanie, tuk na vysmážanie

01.12.2016 | 11:24

Prelisovaný tvaroh dáme na dosku, pridáme múku, v ktorej sme rozmiešali prášok do pečiva, syr, rozpustené maslo (nie horúce) a žĺtky. Všetko dobre vymiesime na tuhé cesto, vyvaľkáme a okrúhlou formičkou vykrajujeme šišky, ktoré obalíme v strúhanke, v tuhom snehu z bielkov a v rozpálenom tuku vysmažíme. Podávame k dusenému mäsu s omáčkou alebo k dusenej zelenine.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Štvrtok    20. September 2018
20.9. 06:00 - 20:00 | Žilinská plavecká štafeta
20.9.2018 13:00 | Tvorivý klub
20.9.2018 16:00 | Beskydy nás spájajú - beseda o zaujímavostiach regiónu
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
17 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod