Žilinský Večerník

25. apríl 2024 | Marek
| 4°C

Polievky

Zeleninová polievka s hubami

100 g húb, 120 g zeleniny, múka, vývar z kostí, krupica, maslo, vajce, celé čierne korenie, polievkové korenie, nové korenie, petržlenová vňať

09.01.2017 | 11:35

Nadrobno pokrájanú zeleninu uvaríme v polievkovom korení alebo vo vývare z kostí. Pridáme pokrájané huby, korenie a varíme domäkka. Polievku zahustíme opraženou múkou s krupicou a rozšľahaným vajcom. Nakoniec ju dochutíme nasekanou petržlenovou vňaťou.

Najčítanejšie z rubriky

Tradičná Evičkina hrachová polievka

Polievky | 18.12.2017 14:29

Tradičná Evičkina hrachová polievka

Ruský boršč

Polievky | 26.07.2017 14:02

Ruský boršč

Kapustnica s fazuľou a krúpami

Polievky | 13.03.2017 12:28

Kapustnica s fazuľou a krúpami

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod