Žilinský Večerník

27. apríl 2024 | Jaroslav
| 3°C
Tak nám, Pán Boh, pomáhaj

Šport | 02.04.2013 12:24

Tak nám, Pán Boh, pomáhaj

Skúšali to novými dresmi, opätovnými zmenami v zostave, ale gólová alchýmia v nedohľadne. V štyroch jarných stretnutiach si Šošoni vypracovali 19 streleckých šancí, no bez efektu. Strašidelné fakty prezradia 484 minút, ba čo horšie z posledných 10 stretnutí až v deviatich. Spoločný menovateľ - nestrelený gól. Optimizmus strácajú už aj tí najvernejší, chlapci, tak vám Pán Boh pomáhaj. Priorita už je jediná, a to vyhrať Slovenský pohár.

Odchovanec žilinského futbalu Matej Rakovan hviezdi v Slavii Praha

Šport | 04.11.2013 16:31

Odchovanec žilinského futbalu Matej Rakovan hviezdi v Slavii Praha

Ako jasná hviezda na oblohe si pevné miesto v bráne slávnej pražskej Slavie vydobil rodák z Radole a produkt akadémie MŠK Žilina Matej Rakovan. Momentálne už tri zápasy v rade trvá jeho nepriestrelnosť, o čom sme sa presvedčili i na vlastné oči v pohárovom zápase proti Varnsdorfu.

Verím, že čisté kontá len prídu

Šport | 07.01.2014 07:52

Verím, že čisté kontá len prídu

Žilinskí priaznivci odchádzali zo stretnutia proti Popradu s výbornou náladou. Rovnaká nálada vládla aj v kabíne „Vlkov“, ktorí potrebovali vyhrať ako soľ. Už posledný zápas roka 2013 proti Zvolenu priniesol kvalitný hokej bez víťazného konca, tentoraz si „Vlci“ nenechali víťazstvo od Kamzíkov vziať a zdolali ich prvýkrát v tejto sezóne.

Kanonier dobieha zameškané v škole. Vianoce si užije s rodinou

Futbal | 19.12.2018 13:38

Kanonier dobieha zameškané v škole. Vianoce si užije s rodinou

Do najvyššej súťaže vletel útočník Róbert Boženík ako blesk a na jeseň strelil desať gólov. Tínedžer z Terchovej si prešiel mládežníckou Akadémiou MŠK a teraz vo Fortuna lige zúročuje všetko, čo sa v nej naučil. Sám však tvrdí, že má ešte veľa nedostatkov, na ktorých odstránení pracuje aj pod dohľadom bývalého top strelca federálnych čias, Stanislava Grigu.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod