Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. marec 2019 | Gabriel

Jedlá z mäsa

Treska v pivnom cestíčku

Čo potrebujeme: 3 filety tmavej tresky Radoma od Ryba Žilina, 10 baby zemiakov, 150 g mrazeného hrášku, 1 zrelé avokádo, 150 ml piva, 100 ml smotany na varenie, 5 PL hladkej múky, soľ, čierne mleté korenie, maslo, olej, čerstvé vetvičky rozmarínu, mletú rascu

17.01.2019 | 14:30

Postup prípravy:
Z piva, múky, soli a korenia si vytvoríme cestíčko na rybku. Všetky ingrediencie spolu rozmiešame v miske. Filety rýb obalíme v múke a následne v cestíčku, ktoré mierne osolíme. Ryby pečieme v oleji z každej strany cca 5 min., aby bolo cestíčko zlatisté. Baby zemiaky uvaríme vo vode. Po uvarení ich rozkrojíme na polovice a na troche masla (5-10 min.) opekáme spolu s rozmarínom. Môžeme podľa chuti osoliť, okoreniť a pridať trochu mletej rasce. Hrášok takisto povaríme aspoň 5 min. Rozmixujeme ho v mixéri spolu s avokádom, lyžicou masla a smotanou. Krém prepasírujeme cez sitko a môžeme podávať.

Ak hľadáte pre vaše recepty kvalitné a cenovo výhodné mrazené ryby, ich široký sortiment ponúka Ryba Žilina pod tradičnou slovenskou značkou Radoma. Prehľad produktov je k dispozícii na www.radoma.eu 

Za prípravu receptov ďakujeme blogu www.blogujemvkuchyni.com 

 

 

|
<
Marec 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Nedeľa    24. Marec 2019
21.3. 17:00 - 5.5.2019 17:00 | Pripomienky
6.3. 12:28 - 29.3.2019 19:00 | Ján Rau: Krajina a zvieratá v nej
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA UTOROK
16 °C
15 °C
6 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod