Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

20. september 2018 | Ľuboslav, Ľuboslava

Jedlá z mäsa

Bôčikový nárez

1 kg bravčového bôčika, 7 vajec, 1 PL vegety, soľ

08.12.2016 | 10:18

Bôčik pomelieme, pridáme surové vajcia, vegetu a soľ. Všetko dobre premiešame a necháme 12 hodín v chladničke. Potom urobíme z tejto zmesi valec, dáme ho do mikroténového vrecka a varíme 30 min. Po uvarení necháme vychladnúť, môžeme obaliť v paprike.

 

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Štvrtok    20. September 2018
20.9.2018 16:00 | Beskydy nás spájajú - beseda o zaujímavostiach regiónu
22.8. - 21.9.2018 | Výstava k 50. výročiu okupácie
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
13 °C
23 °C
23 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod