Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

23. február 2019 | Roman, Romana

Jedlá z mäsa

Bôčikový nárez

1 kg bravčového bôčika, 7 vajec, 1 PL vegety, soľ

08.12.2016 | 10:18

Bôčik pomelieme, pridáme surové vajcia, vegetu a soľ. Všetko dobre premiešame a necháme 12 hodín v chladničke. Potom urobíme z tejto zmesi valec, dáme ho do mikroténového vrecka a varíme 30 min. Po uvarení necháme vychladnúť, môžeme obaliť v paprike.

 

|
<
Február 2019
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Sobota    23. Február 2019
23.2. 17:00 - 19:00 | FBC Grasshoppers AC UNIZA Žilina - FaBK ATU Košice
23.2. 20:00 - 22:00 | 3Drive
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA PONDELOK
-5 °C
-4 °C
2 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod