Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

22. november 2018 | Cecília

Dezerty a sladké jedlá

Raffaello

250 g práškového cukru, 100 g pomletých vločiek, 1 vanilkový cukor, 100 ml vody, 1 Cera, 200 g sušeného mlieka, 200 g kokosu, mleté orechy

18.08.2017 | 12:18

V rozpustenej a vychladnutej Cere zamiešame cukor, vanilkový cukor a pomleté vločky. Pridáme teplú vodu, sušené mlieko, kokos a mleté orechy. Všetko spolu zmiešame, dáme stuhnúť do chladničky. Formujeme guľôčky, ktoré ešte obaľujeme v kokose.

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA SOBOTA
2 °C
2 °C
5 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod