Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. september 2018 | Ľuboš, Ľubor

Dezerty a sladké jedlá

Raffaello

250 g práškového cukru, 100 g pomletých vločiek, 1 vanilkový cukor, 100 ml vody, 1 Cera, 200 g sušeného mlieka, 200 g kokosu, mleté orechy

18.08.2017 | 12:18

V rozpustenej a vychladnutej Cere zamiešame cukor, vanilkový cukor a pomleté vločky. Pridáme teplú vodu, sušené mlieko, kokos a mleté orechy. Všetko spolu zmiešame, dáme stuhnúť do chladničky. Formujeme guľôčky, ktoré ešte obaľujeme v kokose.

|
<
September 2018
>
PON UTO STR ŠTV PIA SOB NED
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
1 2 3 4 5 6 7
Pondelok    24. September 2018
20.9. - 26.9.2018 | Program kina CINEMAX ŽILINA
24.9.2018 10:00 | Klub s knihuľkou - zážitkové čítanie pre deti 1+
Horúce kreslo
DNES ZAJTRA STREDA
6 °C
5 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod