Žilinský Večerník

8. máj 2024 | Ingrida
| 9°C

Jedlá z mäsa

Plnené bravčové koleno

1 väčšie bravčové koleno, 5 rožkov, 100 g diétnej alebo inej salámy, 2 dl mlieka, 1/2 dl oleja, 2 vajcia, petržlenová vňať, cesnak, soľ, mleté čierne korenie

21.07.2017 | 11:07

Koleno vykostíme tak, aby sa dalo plniť, vo vnútri posolíme. Rožky nakrájame na kocky, polejeme mliekom, olejom a premiešame. Pridáme salámu nakrájanú na malé kocky, 2 vajcia a ostatné prísady podľa chuti. Koleno naplníme, uzavrieme, osolíme a posypeme rascou. Zabalíme do fólie a pečieme asi 1 až 1,5 hodiny. Upečené koleno nakrájame na plátky. Podávame s ryžou a zeleninovým šalátom.

Najnovšie vydanie
Predplatné
zilinskyvecernik_monitor_prod