Táto stránka využíva cookies. Používaním tejto stránky súhlasíte s používaním cookies. ×

Žilinský Večerník

24. september 2018 | Ľuboš, Ľubor
Šašliková zmes na ražni

Jedlá z mäsa | 02.02.2017 13:09

Šašliková zmes na ražni

500 g teľacej pečene alebo chudého bravčového mäsa, 2 jablká, 8 cibúľ, 125 g anglickej slaniny, soľ, korenie

Zapekané kotlety

Jedlá z mäsa | 02.02.2017 10:51

Zapekané kotlety

4 kotlety, 60 g cibule, olej, 250 g šampiňónov, korenie, soľ, šunka, syr, kyslá smotana

Jemná tlačenka s hubami

Jedlá z mäsa | 01.02.2017 12:15

Jemná tlačenka s hubami

1 bravčové koleno, 3 bravčové nožičky, 7 dl pohár zaváraných húb, soľ, majorán, mleté korenie, 1 menšia hlávka cesnaku

Bravčové mäso v omelete

Jedlá z mäsa | 13.01.2017 10:39

Bravčové mäso v omelete

400 g bravčového stehna, 120 g mäkkej salámy, 80 g oleja, 80 g sterilizovaného hrášku, 40 g kečupu, 50 g tvrdého syra, 8 vajec, 20 g masla, soľ, mleté korenie, petržlenová vňať

Kuracie mäso na kyslej kapuste

Jedlá z mäsa | 12.01.2017 10:56

Kuracie mäso na kyslej kapuste

2 kuracie stehná, 4 plátky oravskej slaniny, 300 g kyslej kapusty, 1 cibuľa, bobkový list, soľ, rasca, olej

Pečená Majka

Jedlá z mäsa | 12.01.2017 09:28

Pečená Majka

20 – 25 dag bravčového alebo hovädzieho mäsa, 10 dag pečienky, 5 dag údenej slaniny, 1 žemľa, 1 surové vajce, 3 vajcia uvarené natvrdo, soľ, mleté korenie, majorán, masť

Bravčové mäso s arašidmi

Jedlá z mäsa | 05.01.2017 15:25

Bravčové mäso s arašidmi

600 g bravčovej lopatky, 1 žĺtok, 1 PL worcesterskej omáčky, 1 PL sójovej omáčky, 1 PL cukru, čili korenie, 1 PL Solamylu, olej, 100 g arašidov

Kurča na víne

Jedlá z mäsa | 05.01.2017 10:41

Kurča na víne

1 väčšie kurča, 1 cibuľa, vegeta, 2 PL hladkej múky, soľ, olej, 1 kyslá smotana, 2 dl bieleho vína, 1 kocka slepačieho bujónu

Vianočná kačica

Jedlá z mäsa | 19.12.2016 12:45

Vianočná kačica

1 kačica, soľ, drvený kmín, mleté korenie, 2 PL kečupu (ostrý), 100 g údenej slaniny, 100 g tvrdého syra, 2 cibule, 1 malý pór, lečo, olej, 1 PL rastlinného tuku, 1 väčšie jablko

Vyprážané filé alebo kapor

Jedlá z mäsa | 16.12.2016 14:22

Vyprážané filé alebo kapor

filé/kapor, mlieko, cesnak, citrónová šťava, soľ, hladká múka, vajcia, strúhanka, 5 dag mletých orechov

Mäsový bochník so syrom II

Jedlá z mäsa | 09.12.2016 15:21

Mäsový bochník so syrom II

600 g mletého hovädzieho a bravčového mäsa, 50 g cibule, 2 strúčiky cesnaku, 200 g tvrdého syra, 3 vajcia, 4 PL kečupu, 1 PL horčice, soľ, mleté čierne korenie, mletá paprika, 6 PL žemľových omrviniek

Pstruhy z Bystrej

Jedlá z mäsa | 09.12.2016 09:09

Pstruhy z Bystrej

4 menšie pstruhy, soľ, mletá červená paprika, 150 g oravskej slaniny, masť, alobal

Bôčikový nárez

Jedlá z mäsa | 08.12.2016 10:18

Bôčikový nárez

1 kg bravčového bôčika, 7 vajec, 1 PL vegety, soľ

Kurča zapečené na smotane

Jedlá z mäsa | 08.12.2016 09:03

Kurča zapečené na smotane

kurča, šunková saláma, tvrdý syr, smotana, hladká múka, vajce, 1 PL horčice

Fašírky na zelenine

Jedlá z mäsa | 07.12.2016 13:47

Fašírky na zelenine

250 g hovädzieho mäsa, 270 g bravčového mäsa, 2 – 3 strúčiky cesnaku, soľ, vegeta, mleté korenie, majorán, 2 rožky, mlieko, 2 vajcia, strúhanka na obaľovanie, olej, 1 cibuľa, 1 zelená paprika, 2 paradajky, syr, olej

Horúce kreslo
DNES ZAJTRA STREDA
11 °C
5 °C
9 °C
zilinskyvecernik_monitor_prod